SKB-LOGO

Links

Links
Projecten

Links naar andere sites

De site konijnen.nl is de informatiesite van konijnenbelangen. Hier vindt u alle informatie over gedrag, ziekten en verzorging van konijnen

konijnen.nl

contact via het contactformulier


Dierenbeschermingsorganisatie Ongehoord komt op voor dieren en publiceert onderzoek naar de levens van dieren in de vleesindustrie.

ongehoord.info/onderzoek/konijnen

mail@ongehoord.info


In de visie van WakkerDier hebben alle dieren in de vee-industrie recht op een dierwaardig leven met volop ruimte voor natuurlijk gedrag. Wakker Dier ziet het als haar missie om een samenleving te bewerkstelligen waarin dieren met respect worden behandeld.

wakkerdier website


Fijnkonijn is een site met informatie over verschillende konijnenzaken. Hoe je een konijn het best als huisdier kunt houden, welk hok het meest geschikt is, wat een konijn eet en nog veel meer vind je op deze website.

fijnkonijn website


Vangkooiwinkel verkoopt twee verschillende kooien om konijnen te vangen

Vangkooiwinkel website


Zoek je een goede oppas voor je konijn, misschien lukt het via deze site.

Huisdierenoppas website

Links naar Projecten

SnuffelAward is het kinderboerderijenproject van stichting KonijnenBelangen. Op de site is alles over dit project te vinden.

snuffelaward.nl

contact via het contactformulier op de site


Het project Vergeten Konijnen is een project dat konijnenopvangen in Nederland steunt door het wel en wee van konijnen in opvang onder de aandacht te brengen.

vergetenkonijnen.nl

contact via het contactformulier op de site